FXGM Suomen Arvostelu

FXGM arvostelu

FXGM Suomen Arvostelu

helmi 27, 2018 välittäjät by admin
FXGM Suomen Arvostelu
2.6 (51.85%) 410 votes

FXGM on rekisteröity EU-tavaramerkki ja se on Depaho Ltd: n tuotenimi. Se on Kyproksen rahoituspalveluyritys, jonka pääkonttori on Nicosia. Yhtiö tarjoaa säänneltyä CFD-kauppaa verkossa kansainvälisille välittäjille valuuttojen, osakkeiden, indeksien ja hyödykkeiden kautta.Verkkosivustot ovat saatavana englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja puolaks.i

Depaho Ltd on lisensoitu ja sitä säätelee Kyproksen turvallisuus- ja vaihtokomitea (CySEC) lisenssillä nro. 161/11, sekä Services Conduct Authority Etelä-Afrikassa lisenssillä nro. 47709. Lisäksi FXGM toimii noudattaen EU: n rahoitusmarkkinadirektiivin sääntöjä, joiden tavoitteena on yhdenmukaistaa rahoitusvälineitä kaikissa jäsenvaltioissa. FXGM on myös sijoittajien korvausrahaston jäsen, joka on perustettu Kyproksen lain nojalla suojaamaan Kyproksen sijoituspalveluyrityksiin sijoittavia asiakkaita.

Live esittely 

Kaikille uusille asiakkaille annetaan mahdollisuus nauttia riskittömästä live-esittelystä, tutustua alustaan ​​ja testata tuotteita. 10 ensimmäistä positiota on suojattu, mikä tarkoittaa, että asiakas pitää mahdolliset voitot ja välittäjä korvaa mahdolliset tappiot sijoituksesta.

Tämä onboarding-työkalu antaa uusille asiakkaille mahdollisuuden käydä kauppaa todellisissa maailmanmarkkinaolosuhteissa ilman riskiä menettää pääomaa, kun kaupat ovat suojattu. FXGM antaa asiakkaille mahdollisuuden pitää mahdolliset voitot suojatun kaupan aikana. Toisin kuin monet eurooppalaiset säännellyt sijoituspalveluyritykset eivät pysty vastaavaan tätä uusien sijoittajien hyödyllistä esittelyä.

Spreads ja Vipu

FXGM: n henkilöasiakkaiden suurin vipuvaikutus on 1:30 ja ammattimaisille asiakkaille 1: 200. Erot ovat yleensä laajat, ja välityspalkkiot sisältyvät laskennallisiin eroihin sen sijaan, että niitä veloitettaisiin erikseen kauppiailta. Suurten valuuttaparien, kuten EUR / USD ovat kilpailukykyisiä toimialakohtaisten henkilötilien standardien mukaisesti.

Tilityypit

FXGM tarjoaa henkilötilit ja ammattitilit. Henkilötilejä on 6 tyyppiä, joihin sisältyy ilmainen e-kirja, alustankoulutus, henkilökohtainen tilivastaava ja paljon muuta. Saatavilla on myös ilmaisia ​​tekstiviestejä, push-ilmoituksia ja ponnahdusikkunoita. Sijoittajat vastaanottavat uutislähetyksiä, hintojen vaihtelusignaaleja ja päivittäisiä taloudellisen kalenterin tietoja.

fxgm

Opiskelumahdollisuudet FXGM-verkkosivustolla on ilmainen akatemia, joka tarjoaa työkaluja ja resursseja auttaakseen asiakkaita heidän kauppaa koskevissa kysymyksissä. Siellä on myös pääsy sanastoon, verkkoseminaareihin ja sijoitustutkimukseen.

Kaupankäyntialustat Välittäjät voivat valita kahdesta FXGM-kaupankäyntiympäristöstä. Jotka sisältävät laajan valikoiman ominaisuuksia ja kaupankäynnin työkaluja ja jotka voidaan valita kunkin kauppiaan tarpeiden ja kokemuksen mukaan.

WebPROfit-alusta on suunniteltu valuutta-, hintaerojen ja hyödykkeiden muuntamiseksi nopeasti ja helposti. WebPROfit-etuna on, että se on saatavana mistä tahansa tietokoneesta lataamatta ohjelmistoa ja on yhteensopiva useimpien selainten, kuten Chromen, Firefoxin ja Internet Explorerin, kanssa. Alusta on helppo käyttää ja tarjoaa live-uutisia, kaavioita ja analyysejä kaikilla tasoilla toimiville välittäjille. Stop-loss-tilaukset ja vipuvaikutus ovat mahdollisia WebPROfit-ohjelmassa.

Mobile PROfit -alusta on tarkoitettu välittäjille, jotka haluavat käydä kauppaa tien päällä ilman, että heidän tarvitsee istua tietokoneen edessä. Mobiilisovellus on saatavana ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Molemmat sovellukset sisältävät viimeisimmät taloudelliset uutiset, reaaliaikaiset kaupat ja live-kaaviot sekä live-hinnat.

Henkilökohtainen asiakas palvelu Nopea ja tehokas asiakastuki on saatavana arkisin klo 7–19 GMT. FXGM-käyttöliittymässä on chat ja eri asiakaspalvelukanavien yhteystiedot löytyvät helposti verkkosivustolta, onpa se sitten sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritysosoite, kansainvälinen puhelinnumero, WhatsApp-puhelinnumero ilmaiseksi puhelintueksi, faksi- tai puhelinnumero.

Maksuvaihtoehdot FXGM vastaanottaa talletuksia luottokortilta tai pankkikorteilta, pankkisiirroilla, PayPalilta ja muilta. Peruuttamispyynnöt käsitellään arkipäivän sisällä.

28 Comments
 1. Yleisesti FXGM on melko hyvä välittäjä alhaisten spredien ja monipuolisen tarjonnan ansiosta. Toteutus on hyvä ilman uusintatarjouksia jne. Nautin ohjelmistosta myös algoritmikauppojen osalta. Nostoprosessi on nopea ja avoin.

 2. Tämä on hyvä systeemi. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta netissä sijoittamisesta, mutta olen hankkinut rahastoja pankeista. Niissä ärsyttää ihmeelliset kulut ja vaikka seisottaisin rahojani samassa rahastossa vuosia, ne ottavat parin prosentin kulun joka vuosi. Siis 5% voitosta 2% kulu on jo 40% ja itselle jää vain 3% voitto! Tänä vuonna en päässyt lähtemään kesällä lomalle ja sijoitin lomarahat FXGM:n avulla valuuttojen arvojen vaihteluihin. Se kannatti, sillä voittoa tulee paljon enemmän eikä välityskulut ole älyttömän isoja. Tänä vuonna voin lähteä iloisin mielin talvella kauemmaksi etelään ja paljon parempaan hotelliin sekä lomailla muutaman päivän enemmän lomallani.

 3. Näillä on todella iso ja kattava valikoima sijoitustuotteita. Sivun kautta saa ilahduttavan edulliset palkkiot kaikessa kaupankäynnissä ja sieltä saa myös hyviä vinkkejä ja ohjeita tuotteista. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja ihan kaikessa hinnoittelussa ja kaupanteossa on toiminta todella läpinäkyvää ja hyvin toteutettua.

 4. Olen tehnyt välillä jopa 5 – 10 ostoa ja myyntiä päivän aikana tienaten jokaisella. Joskus on osa kaupoista mennyt pieleen liiallisen kiirehtimisen takia, mutta olen saanut paikattua tappiot nopeasti uusilla kaupoilla jo saman päivän aikana. Kaikki toimii nopeasti ja sen saa mitä tilaa, ihan varmasti. FXGM – Olen ollut asiakkaana jo pitkään ja tulen olemaan jatkossakin.

 5. Mielestäni nämä tarjoavat erinomaista palvelua. Ohjelmia on helppo käyttää vaikka ei ymmärtäisi tietotekniikasta muuten yhtään mitään. Parasta on, että nettisivua voi käyttää vaivattomasti myös töissä kahvitaukojen aikana. Tein aluksi virheellisen sijoituspäätöksen tuotteesta, jonka kuvauksen ymmärsin ihan väärin. Ilmoitin asiasta FXGM:lle ja minulle palautettiin sijoittamani pääoma takaisin kokonaisuudessaan! Sen jälkeen olen ottanut opiksi ja verkkokurssin avulla olen saanut salkkuni ihan mukavasti voitolliseksi. Nostin jo osan voitoistani ja varasin luksus loman kahdelle jouluksi kauas pois täältä. Juhlimme siellä myös uuttaa vuotta tämän systeemiin ansiosta, kiitos hyvästä palvelusta ja ymmärtäväisistä neuvoista!

 6. Nilkkani hajosi pyöräilyonnettomuudessa ja jouduin kotilepoon pitkäksi aikaa. Sairauspäiväraha ei ole erityisen suuri, joten minun oli mietittävä jotain hyödyllistä tekemistä sairaslomalla ollessani. Etsin nettitöitä, mutta sellaisia, joista olisi oikeasti tienannut jotain, ei ollut ainakaan minun taidoillani tehtäväksi. Onneksi huomasin FXGM:n sivun, jonka kautta pääsin tekemään kulta- ja valuuttakauppoja päivittäin. Aamulla herättyäni katsoin päivän kurssit ja tein silloin sijoituksiani sille päivälle. Seurasin päivän mittaan muutoksia ja möin sekä ostin hyvällä hetkellä. Näin sain korvattua pienemmät ansiot ja keräsin lisäksi mukavan lisän tililleni seuraavia sijoituksia varten. Vaikka olen jo nostanut aika paljon rahaa elämiseen, sitä on edelleen paljon enemmän kuin alun perin sijoitin. Suosittelen muillekin, joilla on aikaa, eikä huvita vain maata sängyllä odottamassa parantumista.

 7. Minulle tuli yllätyksenä halvat hinnat ja sivujen helppokäyttöisyys. Minulla ei ole mitään koulutusta sijoittamiseen, mutta näillä on hyvät ohjeet ja verkkokurssit, joiden avulla pääsin alkuun. Myös henkilökunta on avuliasta ja he auttavat ihan kaikessa. Kerran töpeksin rahan siirron, mutta avulias neiti puhelimen toisessa päässä pyysi vain kopion tilisiirrostani ja sen perusteella hän korjasi ongelmat ja sain kaikki rahani ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Joku Nordea olisi veloittanut sellaisesta monta kymppiä. Olen todella tyytyväinen sijoittaja ja asiakas!

 8. Olen ollut tyytyväinen sivujen varmaan toimintaan ja helppoon käyttöön. Tämä toimii myös kännykässä, joten voin treidata ihan missä vaan ja milloin vain. Olen kotiuttanut voittoja useampaan otteeseen ilman mitään nikotteluja. Kerran jouduin tekemään reklamaation rahansiirrosta, mutta yllättäen asiakaspalvelu oli erittäin nopea ja sain asiani kuntoon hetkessä hyvän päivänjatkon toivottelujen kera. Samalla selvisi, että olin naputellut itse tiedot väärin. Muualla olisin joutunut olemaan päiväkausia epävarma varojeni kohtalosta ja saako niitä edes koskaan takaisin.

 9. Onko kukaan tehnyt FXGM:n kautta sijoituksia kultaan tai muihin metalleihin? Olen suunnitellut kokeilla sijoituksia ja kuuntelisin mielelläni muiden mielipiteitä ja kokemuksia. Olen sijoittanut omaisuuttani aikaisemminkin ja näiden sivujen kautta voisi ilmeisesti kokeilla ETF-johdannaisia. Onko kenelläkään niistä kokemuksia?

 10. Vastaus Sarille. Olen huomannut, että kullan arvo voi heitellä lyhyessä ajassa enemmän kuin valuuttojen väliset arvot, joten sillä on saanut ihan hyvän tuoton aika nopeastikin, kunhan vain jaksaa seurata arvon muutoksia ja tehdä kauppaa usein. Muutaman prosentin voitto päivittäin on riittänyt minulle ja sijoitussalkkuni arvo on kasvanut muutamassa kuukaudessa huomattavan paljon. Aluksi käytin muitakin pörssejä, mutta nyt olen siirtynyt pelkästään FXGM:n asiakkaaksi.

 11. Sari, minä olin aluksi ihan pihalla sijoittamisesta, mutta luin FXGM:n ohjeet ja lyhyen koulutuksen. Lisäksi heidän antama suoja pääomalle antoi turvallisen mahdollisuuden ensimmäisille sijoituksilleni. Nyt olen tehnyt yli puoli vuotta sijoituksia heidän kauttaan ja olen ollut varsin tyytyväinen tuloksiin. Tämä on hyvä harrastus eläkeläiselle ja tuo tekemisen lisäksi tuloja, toisin kuin muut mummojen harrastukset. ETF on täällä kova sana ja vivuttamalla voi tienata hetkessä isojakin summia. Suosittelen kokeilemaan.

 12. Päätin kokeilla FXGM:n kaupankäyntijärjestelmää ja avata oman kaupankäyntitilin, koska pidän ajatuksesta, että minun ja välittäjän varat ovat omilla tileillään. Tämä on erityisen tärkeää nyt kun talletan kaupankäyntitililleni aika suuriakin summia. Uskon, että tämä järjestelmä suojaa varojani monilta riskeiltä. Oma tilinhoitajani on aina ollut todella ammattitaitoinen ja avulias, ja olen todella vakuuttunut koko järjestelmän laadusta ja luotettavuudesta. Voin tehdä kauppaa turvallisin mielin tietäessäni, että sijoituksilleni tarjotaan suojaa ja että voin nostaa varani nopeasti itselleni milloin tahansa. Tämä kaupankäyntijärjestelmä tarjoaa myös monia hyödyllisiä kaupankäyntiä tukevia palveluita ja ominaisuuksia kuten erilaisia analyyseja ja lukuisia muita toimintoja! Olen erittäin tyytyväinen nyt ja tulen olemaan jatkossakin!
  https://forexsuomen.wordpress.com/2018/09/12/fxgm-tarjoaa-turvallista-vaihtelua-sijoittajalle/

 13. Olen vielä aloittelija näillä sijoitusmarkkinoilla, mutta olen kuitenkin ymmärtänyt, että tämä FXGM:n tarjoama kaupankäyntijärjestelmä peittoaa pankkien tarjoaman sijoituspalvelut 1-0. Olen ymmärtänyt, että pankit hinnoittelevat omat sijoitustuotteensa niin, että voittoa ei juurikaan saa korkeiden välityspalkkioiden vuoksi. FXGM:lla välityspalkkiot ovat kuitenkin todella edulliset, joten viivan alle jää helpostikin todella mukavia summia. Lisäksi pankit eivät tarjoa kaupankäyntiin yhtä kattavia työkaluja ja toimintoja kuin FXGM. Minulle on ainakin tärkeää seurata tapahtumiani reaaliajassa ja tehdä nopeitakin liikkeitä tarvittaessa. Ehkä monet kääntyvät pankkien puoleen niiden helppouden vuoksi, mutta voin luvata, että FXGM:n kaupankäynnin järjestelmä on paljon helppokäyttöisempi ja selkeämpi kuin yhdenkään pankin järjestelmät.

 14. Löysin tämän FXGM:n järjestelmän reilut puoli vuotta sitten ja päätin kokeilla onnistuisinko minäkin menestymään sijoittamisen monimutkaisessa maailmassa. Sijoitin aluksi muutaman satasen sijoitustililleni ja kuukauden päästä pystyin jo nostamaan itselleni kaksinkertaisen summan käyttörahaa. Tästä huolimatta sijoitustililleni jäi silti reilusti sijoitettavaa pääomaa tulevia kauppoja ja sijoituksia varten. Tämä menestysputki on jatkunut siitä saakka. Tosin pari tappiollista kuukautta oli välissä, mutta sitten voittoputki taas jatkui, joten kokonaisuudessaan olen reilusti voitolla. Olen innoissani tämän kaupankäyntijärjestelmän helppoudesta ja vaivattomuudesta, minkä vuoksi levitän tätä ilosanomaa kaikille tutuilleni ja tuntemattomillekin. Toivottavasti tämä kommentti saavuttaa mahdollisimman monet sijoittamista harkitsevat. Monet tuttuni ovat epäileväisiä, miten on mahdollista käydä kauppaa näin menestyksekkäästi. Ei siihen tarvita kuin hyvä kaupankäyntijärjestelmä, tukena oleva tilinhoitaja sekä paljon optimistisuutta. Minulla ei ole kuitenkaan ollut tähän mennessä lainkaan ongelmia, joten aion jatkaa menestyksekästä kaupankäyntiä jatkossakin. Olen aina tavoitellut taloudellista riippumattomuutta, ja sitä kohti olen kovaa vauhtia matkallakin! Olen äärimmäisen tyytyväinen, kiitos FXGM:lle!

 15. Minulla on onneksi ollut pitkään hyvä rahatilanne ja olen voinut laittamaan rahaa sivuun pahaa päivää varten. Aluksi säilytin rahoja vain säästötilillä, mutta eihän niistä mitään tuottoa koskaan saa olemattomien korkojen vuoksi. Onneksi osasin olla tuhlaamatta rahojani turhuuksiin, joten kun löysin FXGM:n järjestelmän, sijoitin osan säästöistäni sinne ja onnistuin onnistuneiden kauppojen ansiosta kaksinkertaistamaan säästöni noin puolen vuoden aikana! Kaupankäynti oli lisäksi todella helppoa ja vaivatonta, eikä onnistuneiden kauppojen toteuttaminen vaatinut juuri lainkaan aiempaa kokemusta tai tuntikausien puurtamista. Olen todella iloinen teknologian kehityksestä ja siitä, että voin ansaita rahaa näin helposti suoraan kotoani käsin. Kannustan muitakin kokeilemaan tätä vaikka aluksi pienemmälläkin summalla, jos suurien summien sijoittaminen jännittää liikaa… https://www.forexkaupankaynti.com/2018/03/12/mika-on-fxgm-suomi/

 16. Olen sijoittanut aktiivisesti jo opiskeluajoista lähtien, mutta ihme kyllä, en ollut kuullut aiemmin tästä FXGM:n kaupankäyntijärjestelmästä. Seuraan kyllä aktiivisesti sijoitusmaailman uutisia ja uusia mahdollisuuksia, mutta jostain syystä tämä on mennyt aivan ohi. Onneksi kuulin tästä järjestelmästä sijoitustuttavieni kautta. Nyt voin yhden järjestelmän kautta sijoittaa sekä eri valuuttoihin, kryptovaluuttoihin, hyödykkeisiin ja moneen muuhun, joiden avulla olen ansainnut voittoa entistä nopeammin. Miksi ihmeessä en ole tajunnut tätä aiemmin!? Nyt voin käydä kauppaa ja ansaita tasaisesti tuottoa. Tavoitteenani on maksaa kaikki lainat pois mahdollisimman pian sekä jäädä aikaisin eläkkeelle, matkustella ja toteuttaa unelmiani. Uskon, että pääsen tavoitteeseeni tämän FXGM:n kaupankäyntijärjestelmän avulla!

 17. Pidän tästä kaupankäyntijärjestelmästä todella paljon, koska se on todella helppokäyttöinen ja kaupankäynti onnistuu sovelluksella älypuhelimen ja tabletin kautta tai selaimella ilman erillisiä asennettavia sovelluksia. Olen aina ollut tumpelo tekniikan kanssa, mutta tämän järjestelmän käyttö onnistui myös minulta moitteettomasti sen helppokäyttöisyyden ja opetusmateriaalien ansiosta. Tähän mennessä olen ansainnut jonkin verran voittoa. Tappiollisiakin kauppoja on ollut muutamia, mutta se taitaa kuulua asiaan. Minun täytyy kyllä alkaa tutustua kaupankäyntijärjestelmän tarjoamiin kaupankäyntiä tukeviin analyyseihin ja toimintoihin tehostaakseni kaupankäyntiäni ja minimoidakseni mahdolliset tappiot. Vähäisten voittojen ansiosta olen kuitenkin onnistunut saamaan hieman taskurahaa, mikä on aina tervetullutta tässä kiireisessä ja työntäyteisessä elämässä!

 18. Olen vasta aloittanut treidaamisen ja olisi mukavaa ja hyödyllistä saada keskustelutukea kokeneemmilta tilinhoitajien keskustelutuen lisäksi. Onko olemassa esim. suljettua FB ryhmää, jossa voisi vaihtaa ajatuksia ja kysyä neuvoja? Homma kiinnostaa.

 19. Päätin lähteä sijoittamaan, kun sain pienen perinnön. Aikaisemmin ei palkastani jäänyt sivuun pistettävää, vaikka nyt jälkikäteen ajatellen olisi kannattanut aloittaa jo ajat sitten, vaikka ihan pienelläkin summalla. Tavoitteeni on saada jossain tulevaisuudessa häämöttävään pieneen eläkkeeseen lisäsiivua, voita leivän päälle. Tarkoitukseni on muuttaa etelän lämpöön, kun työelämä jää taakse, tosin siihen on vielä aikaa. En ollut aiemmin sijoittanut kuin lottolappuihin, heikoin tuloksin. Omaa mielenkiintoa ei oikein ollut lähteä lukemaan sijoittamista käsitteleviä kirjoja tai viettää aikaa tylsillä luennoilla. Niinpä päätin antaa ammattilaisten hoitaa puolestani kaiken aikaa vievän ja hankalan sijoitushässäkän. Nyt puoli vuotta myöhemmin olen tyytyväisenä seurannut pienen pesämunan vakaata kasvua. Muutama notkahdus alaspäin on tuntunut vatsanpohjassa asti, mutta kokonaisuutena suunta on vakaasti ylöspäin. FXGM on antanut hyviä neuvoja, ihan selvällä suomenkielellä. Varsinkin alkuvaiheessa kysymyksiä risteili mielessä, kysyin kaikki tyhmätkin mieleen tulevat jutut ja sain aina perusteellisen vastauksen. Pikkuhiljaa olen innostunut enemmän ja enemmän seuraamaan kännykkääni tulevia uutisia ja päivittäinen talouskalenterikin on aika koukuttava. Minussakin asuu pieni treidaaja, uutisotsikoista haistelen ensimmäiseksi sen mahdollisia vaikutuksia tiliini, ehkä tästä tulee vielä harrastus. Sijoittaminen FXGM kautta on sujunut kaiken kaikkiaan kätevästi.

 20. FXGM – koska kulut sisältyvät esitettyihin hintoihin ja maksan vain sen hinnan, jonka näen. Kätevät mobiilisovellukset tekevät sijoittamisesta myös yhdenlaista peliä, joka koukuttaa seuramaan kurssikehitystä ja muiden sijoittajien reaktioita. Mobiilisovellus ja uutispläjäys toimivat sujuvasti ja pörssi kulkee taskussa. Alkuun kävin myös FXGM:n verkkokurssin ja luin saamani e-kirjan. Aloin niiden kautta päästä hommaan sisälle ja nyt treidailen vaikka kaupan kassajonossa. Ja se asunnon omarahoitus on muuten kunnossa!

 21. Lähdin mukaan ihan kokeilumielellä heittämällä tuhat dollaria hinnanerosopimuksiin. Olin lukenut näistä netistä, mutta lopullinen päätös mukaan lähtemisestä oli kyllä ihan fiilispohjainen. Idealla, että lähden koittamaan, kun riskiä ei aloittajalla käytännössä ole, kun FXGM:n vakuutus kattaa untuvikon mokat! Kelasin tietysti aluksi, et onko tää joku huijauscase, mutta tonniin ei kuole. No omasta ekoista treidauksista voin vaan sanoa, että suojavakuutus oli tarpeen, vaikka sit lopulta muutamassa muuvissa pääsin jo kivasti plussalle. Seuraavana steppinä lähdin vivuttamaan ja taas kannatti! Sain kasvatettua pottia jo ihan kunnolla. Alun perin piti vaan tienata vähän ekstraa, mutta laji vei mennessään. Sijoitukset sujuu jouhevasti luottokortilla ja mobiilisovelluksella homma kulkee koko ajan taskussa. Täytyy sanoa, etten oo vielä nostellut mitään takaisinpäin vaan teen nyt joka tilistä siirron FXGM:ään. Se on mulle sama kuin monelle jatkuva lottoaminen, paitsi että oon voitolla ja voin koska vaan nostella voitot veks. Harkinnassa on testailla Forexin isoimmat valuuttaparit vielä, mutta tähän asti oon ollut ihan selkeästi hinnanerosopimusmiehiä. Täytyy vielä kiittää henkilökohtaista asiakkuudenhoitajaani, oon vaivannut kysymyksillä enemmän ku tarpeeksi, mutta joka kerta saanut viipymättä asiantuntevan vastauksen ja hyvää palvelua. Tuottoisa harrastus jatkukoon!

 22. Isä, äiti ja kummit on säästäneet mulle kaikki lapsilisät ja synttäri- ja joululahjarahat alusta asti. Nyt ylppäreissä sain vielä kivan summan rahaa ja tän säästötilin omaan käyttöön. Onnex! Koska nyt Hankenin pääsykokeisiin lukiessa oon huomannut, että rahalle pitää saada tuottoa. Jos nää mun rahat olis sillon 19 vuotta sitten pistetty osakkeisiin, eikä normaalille pankkitilille, se summa olis jo enemmän ku tuplaantunut! Mut nyt laitoin kivan potin heti FXGM:än Kultatilille ja lähdin tekemään kauppaa Forexin valuuttapareilla. Otin ensin vähän takkiin, mutta sit tajusin käydä verkkokurssin ja luin sen e-kirjankin. Sitä mageempaa oli tehdä sit ekat kannattavat kaupat! Oon saanu myös nostettuu kätevästi parissa päivässä voittojani. On ihana fiilis lähteä vaikka shoppailemaan ja palkitsemaan itsensä hyvistä kaupoista. Olis niin mageeta lähtee välivuodelle vaikka reissaamaan ympäri palloa, kun ei tarvis kituuttaa missään hostelleissa. Mut joo, oon saanut hyviä vinkkejä systeemistä, pääsin kokeilemaan treidausta aluks ilman riskejä ja opin koko ajan lisää, mikä on tosi hyvä juttu myös kauppakorkeeta ajatellen! Mut joo, on ollu kannattavaa olla messissä ja aion jatkaa treidaamista!

 23. fxgm on hieno
  Aloitin kaupan heidän kanssaan ennen 2 kuukautta
  Tilinhoitajat ovat erittäin hyödyllisiä.
  Minulla ei ollut kokemusta, mutta oppin paljon koulutuksista.
  Nyt käyn kauppaa onnistuneesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *