FXGM Suomen Arvostelu

FXGM arvostelu

FXGM Suomen Arvostelu

helmi 27, 2018 välittäjät by admin

FXGM on rekisteröity EU-tavaramerkki ja se on Depaho Ltd: n tuotenimi. Se on Kyproksen rahoituspalveluyritys, jonka pääkonttori on Nicosia. Yhtiö tarjoaa säänneltyä CFD-kauppaa verkossa kansainvälisille välittäjille valuuttojen, osakkeiden, indeksien ja hyödykkeiden kautta.Verkkosivustot ovat saatavana englanniksi, ruotsiksi, suomeksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja puolaks.i

Depaho Ltd on lisensoitu ja sitä säätelee Kyproksen turvallisuus- ja vaihtokomitea (CySEC) lisenssillä nro. 161/11, sekä Services Conduct Authority Etelä-Afrikassa lisenssillä nro. 47709. Lisäksi FXGM toimii noudattaen EU: n rahoitusmarkkinadirektiivin sääntöjä, joiden tavoitteena on yhdenmukaistaa rahoitusvälineitä kaikissa jäsenvaltioissa. FXGM on myös sijoittajien korvausrahaston jäsen, joka on perustettu Kyproksen lain nojalla suojaamaan Kyproksen sijoituspalveluyrityksiin sijoittavia asiakkaita.

Live esittely 

Kaikille uusille asiakkaille annetaan mahdollisuus nauttia riskittömästä live-esittelystä, tutustua alustaan ​​ja testata tuotteita. 10 ensimmäistä positiota on suojattu, mikä tarkoittaa, että asiakas pitää mahdolliset voitot ja välittäjä korvaa mahdolliset tappiot sijoituksesta.

Tämä onboarding-työkalu antaa uusille asiakkaille mahdollisuuden käydä kauppaa todellisissa maailmanmarkkinaolosuhteissa ilman riskiä menettää pääomaa, kun kaupat ovat suojattu. FXGM antaa asiakkaille mahdollisuuden pitää mahdolliset voitot suojatun kaupan aikana. Toisin kuin monet eurooppalaiset säännellyt sijoituspalveluyritykset eivät pysty vastaavaan tätä uusien sijoittajien hyödyllistä esittelyä.

Spreads ja Vipu

FXGM: n henkilöasiakkaiden suurin vipuvaikutus on 1:30 ja ammattimaisille asiakkaille 1: 200. Erot ovat yleensä laajat, ja välityspalkkiot sisältyvät laskennallisiin eroihin sen sijaan, että niitä veloitettaisiin erikseen kauppiailta. Suurten valuuttaparien, kuten EUR / USD ovat kilpailukykyisiä toimialakohtaisten henkilötilien standardien mukaisesti.

Tilityypit

FXGM tarjoaa henkilötilit ja ammattitilit. Henkilötilejä on 6 tyyppiä, joihin sisältyy ilmainen e-kirja, alustankoulutus, henkilökohtainen tilivastaava ja paljon muuta. Saatavilla on myös ilmaisia ​​tekstiviestejä, push-ilmoituksia ja ponnahdusikkunoita. Sijoittajat vastaanottavat uutislähetyksiä, hintojen vaihtelusignaaleja ja päivittäisiä taloudellisen kalenterin tietoja.

fxgm

Opiskelumahdollisuudet FXGM-verkkosivustolla on ilmainen akatemia, joka tarjoaa työkaluja ja resursseja auttaakseen asiakkaita heidän kauppaa koskevissa kysymyksissä. Siellä on myös pääsy sanastoon, verkkoseminaareihin ja sijoitustutkimukseen.

Kaupankäyntialustat Välittäjät voivat valita kahdesta FXGM-kaupankäyntiympäristöstä. Jotka sisältävät laajan valikoiman ominaisuuksia ja kaupankäynnin työkaluja ja jotka voidaan valita kunkin kauppiaan tarpeiden ja kokemuksen mukaan.

WebPROfit-alusta on suunniteltu valuutta-, hintaerojen ja hyödykkeiden muuntamiseksi nopeasti ja helposti. WebPROfit-etuna on, että se on saatavana mistä tahansa tietokoneesta lataamatta ohjelmistoa ja on yhteensopiva useimpien selainten, kuten Chromen, Firefoxin ja Internet Explorerin, kanssa. Alusta on helppo käyttää ja tarjoaa live-uutisia, kaavioita ja analyysejä kaikilla tasoilla toimiville välittäjille. Stop-loss-tilaukset ja vipuvaikutus ovat mahdollisia WebPROfit-ohjelmassa.

Mobile PROfit -alusta on tarkoitettu välittäjille, jotka haluavat käydä kauppaa tien päällä ilman, että heidän tarvitsee istua tietokoneen edessä. Mobiilisovellus on saatavana ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Molemmat sovellukset sisältävät viimeisimmät taloudelliset uutiset, reaaliaikaiset kaupat ja live-kaaviot sekä live-hinnat.

Henkilökohtainen asiakas palvelu Nopea ja tehokas asiakastuki on saatavana arkisin klo 7–19 GMT. FXGM-käyttöliittymässä on chat ja eri asiakaspalvelukanavien yhteystiedot löytyvät helposti verkkosivustolta, onpa se sitten sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritysosoite, kansainvälinen puhelinnumero, WhatsApp-puhelinnumero ilmaiseksi puhelintueksi, faksi- tai puhelinnumero.

Maksuvaihtoehdot FXGM vastaanottaa talletuksia luottokortilta tai pankkikorteilta, pankkisiirroilla, PayPalilta ja muilta. Peruuttamispyynnöt käsitellään arkipäivän sisällä.

49 Comments
 1. Yleisesti FXGM on melko hyvä välittäjä alhaisten spredien ja monipuolisen tarjonnan ansiosta. Toteutus on hyvä ilman uusintatarjouksia jne. Nautin ohjelmistosta myös algoritmikauppojen osalta. Nostoprosessi on nopea ja avoin.

 2. Tämä on hyvä systeemi. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta netissä sijoittamisesta, mutta olen hankkinut rahastoja pankeista. Niissä ärsyttää ihmeelliset kulut ja vaikka seisottaisin rahojani samassa rahastossa vuosia, ne ottavat parin prosentin kulun joka vuosi. Siis 5% voitosta 2% kulu on jo 40% ja itselle jää vain 3% voitto! Tänä vuonna en päässyt lähtemään kesällä lomalle ja sijoitin lomarahat FXGM:n avulla valuuttojen arvojen vaihteluihin. Se kannatti, sillä voittoa tulee paljon enemmän eikä välityskulut ole älyttömän isoja. Tänä vuonna voin lähteä iloisin mielin talvella kauemmaksi etelään ja paljon parempaan hotelliin sekä lomailla muutaman päivän enemmän lomallani.

 3. Näillä on todella iso ja kattava valikoima sijoitustuotteita. Sivun kautta saa ilahduttavan edulliset palkkiot kaikessa kaupankäynnissä ja sieltä saa myös hyviä vinkkejä ja ohjeita tuotteista. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja ihan kaikessa hinnoittelussa ja kaupanteossa on toiminta todella läpinäkyvää ja hyvin toteutettua.

 4. Olen tehnyt välillä jopa 5 – 10 ostoa ja myyntiä päivän aikana tienaten jokaisella. Joskus on osa kaupoista mennyt pieleen liiallisen kiirehtimisen takia, mutta olen saanut paikattua tappiot nopeasti uusilla kaupoilla jo saman päivän aikana. Kaikki toimii nopeasti ja sen saa mitä tilaa, ihan varmasti. FXGM – Olen ollut asiakkaana jo pitkään ja tulen olemaan jatkossakin.

 5. Mielestäni nämä tarjoavat erinomaista palvelua. Ohjelmia on helppo käyttää vaikka ei ymmärtäisi tietotekniikasta muuten yhtään mitään. Parasta on, että nettisivua voi käyttää vaivattomasti myös töissä kahvitaukojen aikana. Tein aluksi virheellisen sijoituspäätöksen tuotteesta, jonka kuvauksen ymmärsin ihan väärin. Ilmoitin asiasta FXGM:lle ja minulle palautettiin sijoittamani pääoma takaisin kokonaisuudessaan! Sen jälkeen olen ottanut opiksi ja verkkokurssin avulla olen saanut salkkuni ihan mukavasti voitolliseksi. Nostin jo osan voitoistani ja varasin luksus loman kahdelle jouluksi kauas pois täältä. Juhlimme siellä myös uuttaa vuotta tämän systeemiin ansiosta, kiitos hyvästä palvelusta ja ymmärtäväisistä neuvoista!

 6. Nilkkani hajosi pyöräilyonnettomuudessa ja jouduin kotilepoon pitkäksi aikaa. Sairauspäiväraha ei ole erityisen suuri, joten minun oli mietittävä jotain hyödyllistä tekemistä sairaslomalla ollessani. Etsin nettitöitä, mutta sellaisia, joista olisi oikeasti tienannut jotain, ei ollut ainakaan minun taidoillani tehtäväksi. Onneksi huomasin FXGM:n sivun, jonka kautta pääsin tekemään kulta- ja valuuttakauppoja päivittäin. Aamulla herättyäni katsoin päivän kurssit ja tein silloin sijoituksiani sille päivälle. Seurasin päivän mittaan muutoksia ja möin sekä ostin hyvällä hetkellä. Näin sain korvattua pienemmät ansiot ja keräsin lisäksi mukavan lisän tililleni seuraavia sijoituksia varten. Vaikka olen jo nostanut aika paljon rahaa elämiseen, sitä on edelleen paljon enemmän kuin alun perin sijoitin. Suosittelen muillekin, joilla on aikaa, eikä huvita vain maata sängyllä odottamassa parantumista.

 7. Minulle tuli yllätyksenä halvat hinnat ja sivujen helppokäyttöisyys. Minulla ei ole mitään koulutusta sijoittamiseen, mutta näillä on hyvät ohjeet ja verkkokurssit, joiden avulla pääsin alkuun. Myös henkilökunta on avuliasta ja he auttavat ihan kaikessa. Kerran töpeksin rahan siirron, mutta avulias neiti puhelimen toisessa päässä pyysi vain kopion tilisiirrostani ja sen perusteella hän korjasi ongelmat ja sain kaikki rahani ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Joku Nordea olisi veloittanut sellaisesta monta kymppiä. Olen todella tyytyväinen sijoittaja ja asiakas!

 8. Olen ollut tyytyväinen sivujen varmaan toimintaan ja helppoon käyttöön. Tämä toimii myös kännykässä, joten voin treidata ihan missä vaan ja milloin vain. Olen kotiuttanut voittoja useampaan otteeseen ilman mitään nikotteluja. Kerran jouduin tekemään reklamaation rahansiirrosta, mutta yllättäen asiakaspalvelu oli erittäin nopea ja sain asiani kuntoon hetkessä hyvän päivänjatkon toivottelujen kera. Samalla selvisi, että olin naputellut itse tiedot väärin. Muualla olisin joutunut olemaan päiväkausia epävarma varojeni kohtalosta ja saako niitä edes koskaan takaisin.

 9. Onko kukaan tehnyt FXGM:n kautta sijoituksia kultaan tai muihin metalleihin? Olen suunnitellut kokeilla sijoituksia ja kuuntelisin mielelläni muiden mielipiteitä ja kokemuksia. Olen sijoittanut omaisuuttani aikaisemminkin ja näiden sivujen kautta voisi ilmeisesti kokeilla ETF-johdannaisia. Onko kenelläkään niistä kokemuksia?

 10. Vastaus Sarille. Olen huomannut, että kullan arvo voi heitellä lyhyessä ajassa enemmän kuin valuuttojen väliset arvot, joten sillä on saanut ihan hyvän tuoton aika nopeastikin, kunhan vain jaksaa seurata arvon muutoksia ja tehdä kauppaa usein. Muutaman prosentin voitto päivittäin on riittänyt minulle ja sijoitussalkkuni arvo on kasvanut muutamassa kuukaudessa huomattavan paljon. Aluksi käytin muitakin pörssejä, mutta nyt olen siirtynyt pelkästään FXGM:n asiakkaaksi.

 11. Sari, minä olin aluksi ihan pihalla sijoittamisesta, mutta luin FXGM:n ohjeet ja lyhyen koulutuksen. Lisäksi heidän antama suoja pääomalle antoi turvallisen mahdollisuuden ensimmäisille sijoituksilleni. Nyt olen tehnyt yli puoli vuotta sijoituksia heidän kauttaan ja olen ollut varsin tyytyväinen tuloksiin. Tämä on hyvä harrastus eläkeläiselle ja tuo tekemisen lisäksi tuloja, toisin kuin muut mummojen harrastukset. ETF on täällä kova sana ja vivuttamalla voi tienata hetkessä isojakin summia. Suosittelen kokeilemaan.

 12. Päätin kokeilla FXGM:n kaupankäyntijärjestelmää ja avata oman kaupankäyntitilin, koska pidän ajatuksesta, että minun ja välittäjän varat ovat omilla tileillään. Tämä on erityisen tärkeää nyt kun talletan kaupankäyntitililleni aika suuriakin summia. Uskon, että tämä järjestelmä suojaa varojani monilta riskeiltä. Oma tilinhoitajani on aina ollut todella ammattitaitoinen ja avulias, ja olen todella vakuuttunut koko järjestelmän laadusta ja luotettavuudesta. Voin tehdä kauppaa turvallisin mielin tietäessäni, että sijoituksilleni tarjotaan suojaa ja että voin nostaa varani nopeasti itselleni milloin tahansa. Tämä kaupankäyntijärjestelmä tarjoaa myös monia hyödyllisiä kaupankäyntiä tukevia palveluita ja ominaisuuksia kuten erilaisia analyyseja ja lukuisia muita toimintoja! Olen erittäin tyytyväinen nyt ja tulen olemaan jatkossakin!
  https://forexsuomen.wordpress.com/2018/09/12/fxgm-tarjoaa-turvallista-vaihtelua-sijoittajalle/

 13. Olen vielä aloittelija näillä sijoitusmarkkinoilla, mutta olen kuitenkin ymmärtänyt, että tämä FXGM:n tarjoama kaupankäyntijärjestelmä peittoaa pankkien tarjoaman sijoituspalvelut 1-0. Olen ymmärtänyt, että pankit hinnoittelevat omat sijoitustuotteensa niin, että voittoa ei juurikaan saa korkeiden välityspalkkioiden vuoksi. FXGM:lla välityspalkkiot ovat kuitenkin todella edulliset, joten viivan alle jää helpostikin todella mukavia summia. Lisäksi pankit eivät tarjoa kaupankäyntiin yhtä kattavia työkaluja ja toimintoja kuin FXGM. Minulle on ainakin tärkeää seurata tapahtumiani reaaliajassa ja tehdä nopeitakin liikkeitä tarvittaessa. Ehkä monet kääntyvät pankkien puoleen niiden helppouden vuoksi, mutta voin luvata, että FXGM:n kaupankäynnin järjestelmä on paljon helppokäyttöisempi ja selkeämpi kuin yhdenkään pankin järjestelmät.

 14. Löysin tämän FXGM:n järjestelmän reilut puoli vuotta sitten ja päätin kokeilla onnistuisinko minäkin menestymään sijoittamisen monimutkaisessa maailmassa. Sijoitin aluksi muutaman satasen sijoitustililleni ja kuukauden päästä pystyin jo nostamaan itselleni kaksinkertaisen summan käyttörahaa. Tästä huolimatta sijoitustililleni jäi silti reilusti sijoitettavaa pääomaa tulevia kauppoja ja sijoituksia varten. Tämä menestysputki on jatkunut siitä saakka. Tosin pari tappiollista kuukautta oli välissä, mutta sitten voittoputki taas jatkui, joten kokonaisuudessaan olen reilusti voitolla. Olen innoissani tämän kaupankäyntijärjestelmän helppoudesta ja vaivattomuudesta, minkä vuoksi levitän tätä ilosanomaa kaikille tutuilleni ja tuntemattomillekin. Toivottavasti tämä kommentti saavuttaa mahdollisimman monet sijoittamista harkitsevat. Monet tuttuni ovat epäileväisiä, miten on mahdollista käydä kauppaa näin menestyksekkäästi. Ei siihen tarvita kuin hyvä kaupankäyntijärjestelmä, tukena oleva tilinhoitaja sekä paljon optimistisuutta. Minulla ei ole kuitenkaan ollut tähän mennessä lainkaan ongelmia, joten aion jatkaa menestyksekästä kaupankäyntiä jatkossakin. Olen aina tavoitellut taloudellista riippumattomuutta, ja sitä kohti olen kovaa vauhtia matkallakin! Olen äärimmäisen tyytyväinen, kiitos FXGM:lle!

 15. Minulla on onneksi ollut pitkään hyvä rahatilanne ja olen voinut laittamaan rahaa sivuun pahaa päivää varten. Aluksi säilytin rahoja vain säästötilillä, mutta eihän niistä mitään tuottoa koskaan saa olemattomien korkojen vuoksi. Onneksi osasin olla tuhlaamatta rahojani turhuuksiin, joten kun löysin FXGM:n järjestelmän, sijoitin osan säästöistäni sinne ja onnistuin onnistuneiden kauppojen ansiosta kaksinkertaistamaan säästöni noin puolen vuoden aikana! Kaupankäynti oli lisäksi todella helppoa ja vaivatonta, eikä onnistuneiden kauppojen toteuttaminen vaatinut juuri lainkaan aiempaa kokemusta tai tuntikausien puurtamista. Olen todella iloinen teknologian kehityksestä ja siitä, että voin ansaita rahaa näin helposti suoraan kotoani käsin. Kannustan muitakin kokeilemaan tätä vaikka aluksi pienemmälläkin summalla, jos suurien summien sijoittaminen jännittää liikaa… https://www.forexkaupankaynti.com/2018/03/12/mika-on-fxgm-suomi/

 16. Olen sijoittanut aktiivisesti jo opiskeluajoista lähtien, mutta ihme kyllä, en ollut kuullut aiemmin tästä FXGM:n kaupankäyntijärjestelmästä. Seuraan kyllä aktiivisesti sijoitusmaailman uutisia ja uusia mahdollisuuksia, mutta jostain syystä tämä on mennyt aivan ohi. Onneksi kuulin tästä järjestelmästä sijoitustuttavieni kautta. Nyt voin yhden järjestelmän kautta sijoittaa sekä eri valuuttoihin, kryptovaluuttoihin, hyödykkeisiin ja moneen muuhun, joiden avulla olen ansainnut voittoa entistä nopeammin. Miksi ihmeessä en ole tajunnut tätä aiemmin!? Nyt voin käydä kauppaa ja ansaita tasaisesti tuottoa. Tavoitteenani on maksaa kaikki lainat pois mahdollisimman pian sekä jäädä aikaisin eläkkeelle, matkustella ja toteuttaa unelmiani. Uskon, että pääsen tavoitteeseeni tämän FXGM:n kaupankäyntijärjestelmän avulla!

 17. Pidän tästä kaupankäyntijärjestelmästä todella paljon, koska se on todella helppokäyttöinen ja kaupankäynti onnistuu sovelluksella älypuhelimen ja tabletin kautta tai selaimella ilman erillisiä asennettavia sovelluksia. Olen aina ollut tumpelo tekniikan kanssa, mutta tämän järjestelmän käyttö onnistui myös minulta moitteettomasti sen helppokäyttöisyyden ja opetusmateriaalien ansiosta. Tähän mennessä olen ansainnut jonkin verran voittoa. Tappiollisiakin kauppoja on ollut muutamia, mutta se taitaa kuulua asiaan. Minun täytyy kyllä alkaa tutustua kaupankäyntijärjestelmän tarjoamiin kaupankäyntiä tukeviin analyyseihin ja toimintoihin tehostaakseni kaupankäyntiäni ja minimoidakseni mahdolliset tappiot. Vähäisten voittojen ansiosta olen kuitenkin onnistunut saamaan hieman taskurahaa, mikä on aina tervetullutta tässä kiireisessä ja työntäyteisessä elämässä!

 18. Olen vasta aloittanut treidaamisen ja olisi mukavaa ja hyödyllistä saada keskustelutukea kokeneemmilta tilinhoitajien keskustelutuen lisäksi. Onko olemassa esim. suljettua FB ryhmää, jossa voisi vaihtaa ajatuksia ja kysyä neuvoja? Homma kiinnostaa.

 19. Päätin lähteä sijoittamaan, kun sain pienen perinnön. Aikaisemmin ei palkastani jäänyt sivuun pistettävää, vaikka nyt jälkikäteen ajatellen olisi kannattanut aloittaa jo ajat sitten, vaikka ihan pienelläkin summalla. Tavoitteeni on saada jossain tulevaisuudessa häämöttävään pieneen eläkkeeseen lisäsiivua, voita leivän päälle. Tarkoitukseni on muuttaa etelän lämpöön, kun työelämä jää taakse, tosin siihen on vielä aikaa. En ollut aiemmin sijoittanut kuin lottolappuihin, heikoin tuloksin. Omaa mielenkiintoa ei oikein ollut lähteä lukemaan sijoittamista käsitteleviä kirjoja tai viettää aikaa tylsillä luennoilla. Niinpä päätin antaa ammattilaisten hoitaa puolestani kaiken aikaa vievän ja hankalan sijoitushässäkän. Nyt puoli vuotta myöhemmin olen tyytyväisenä seurannut pienen pesämunan vakaata kasvua. Muutama notkahdus alaspäin on tuntunut vatsanpohjassa asti, mutta kokonaisuutena suunta on vakaasti ylöspäin. FXGM on antanut hyviä neuvoja, ihan selvällä suomenkielellä. Varsinkin alkuvaiheessa kysymyksiä risteili mielessä, kysyin kaikki tyhmätkin mieleen tulevat jutut ja sain aina perusteellisen vastauksen. Pikkuhiljaa olen innostunut enemmän ja enemmän seuraamaan kännykkääni tulevia uutisia ja päivittäinen talouskalenterikin on aika koukuttava. Minussakin asuu pieni treidaaja, uutisotsikoista haistelen ensimmäiseksi sen mahdollisia vaikutuksia tiliini, ehkä tästä tulee vielä harrastus. Sijoittaminen FXGM kautta on sujunut kaiken kaikkiaan kätevästi.

 20. FXGM – koska kulut sisältyvät esitettyihin hintoihin ja maksan vain sen hinnan, jonka näen. Kätevät mobiilisovellukset tekevät sijoittamisesta myös yhdenlaista peliä, joka koukuttaa seuramaan kurssikehitystä ja muiden sijoittajien reaktioita. Mobiilisovellus ja uutispläjäys toimivat sujuvasti ja pörssi kulkee taskussa. Alkuun kävin myös FXGM:n verkkokurssin ja luin saamani e-kirjan. Aloin niiden kautta päästä hommaan sisälle ja nyt treidailen vaikka kaupan kassajonossa. Ja se asunnon omarahoitus on muuten kunnossa!

 21. Lähdin mukaan ihan kokeilumielellä heittämällä tuhat dollaria hinnanerosopimuksiin. Olin lukenut näistä netistä, mutta lopullinen päätös mukaan lähtemisestä oli kyllä ihan fiilispohjainen. Idealla, että lähden koittamaan, kun riskiä ei aloittajalla käytännössä ole, kun FXGM:n vakuutus kattaa untuvikon mokat! Kelasin tietysti aluksi, et onko tää joku huijauscase, mutta tonniin ei kuole. No omasta ekoista treidauksista voin vaan sanoa, että suojavakuutus oli tarpeen, vaikka sit lopulta muutamassa muuvissa pääsin jo kivasti plussalle. Seuraavana steppinä lähdin vivuttamaan ja taas kannatti! Sain kasvatettua pottia jo ihan kunnolla. Alun perin piti vaan tienata vähän ekstraa, mutta laji vei mennessään. Sijoitukset sujuu jouhevasti luottokortilla ja mobiilisovelluksella homma kulkee koko ajan taskussa. Täytyy sanoa, etten oo vielä nostellut mitään takaisinpäin vaan teen nyt joka tilistä siirron FXGM:ään. Se on mulle sama kuin monelle jatkuva lottoaminen, paitsi että oon voitolla ja voin koska vaan nostella voitot veks. Harkinnassa on testailla Forexin isoimmat valuuttaparit vielä, mutta tähän asti oon ollut ihan selkeästi hinnanerosopimusmiehiä. Täytyy vielä kiittää henkilökohtaista asiakkuudenhoitajaani, oon vaivannut kysymyksillä enemmän ku tarpeeksi, mutta joka kerta saanut viipymättä asiantuntevan vastauksen ja hyvää palvelua. Tuottoisa harrastus jatkukoon!

 22. Isä, äiti ja kummit on säästäneet mulle kaikki lapsilisät ja synttäri- ja joululahjarahat alusta asti. Nyt ylppäreissä sain vielä kivan summan rahaa ja tän säästötilin omaan käyttöön. Onnex! Koska nyt Hankenin pääsykokeisiin lukiessa oon huomannut, että rahalle pitää saada tuottoa. Jos nää mun rahat olis sillon 19 vuotta sitten pistetty osakkeisiin, eikä normaalille pankkitilille, se summa olis jo enemmän ku tuplaantunut! Mut nyt laitoin kivan potin heti FXGM:än Kultatilille ja lähdin tekemään kauppaa Forexin valuuttapareilla. Otin ensin vähän takkiin, mutta sit tajusin käydä verkkokurssin ja luin sen e-kirjankin. Sitä mageempaa oli tehdä sit ekat kannattavat kaupat! Oon saanu myös nostettuu kätevästi parissa päivässä voittojani. On ihana fiilis lähteä vaikka shoppailemaan ja palkitsemaan itsensä hyvistä kaupoista. Olis niin mageeta lähtee välivuodelle vaikka reissaamaan ympäri palloa, kun ei tarvis kituuttaa missään hostelleissa. Mut joo, oon saanut hyviä vinkkejä systeemistä, pääsin kokeilemaan treidausta aluks ilman riskejä ja opin koko ajan lisää, mikä on tosi hyvä juttu myös kauppakorkeeta ajatellen! Mut joo, on ollu kannattavaa olla messissä ja aion jatkaa treidaamista!

 23. fxgm on hieno
  Aloitin kaupan heidän kanssaan ennen 2 kuukautta
  Tilinhoitajat ovat erittäin hyödyllisiä.
  Minulla ei ollut kokemusta, mutta oppin paljon koulutuksista.
  Nyt käyn kauppaa onnistuneesti

 24. Minulla on vain hyviä fxgm kokemuksia. Olen harrastanut treidausta jo pitkän aikaa ja samalla oppinut siinä yhä paremmaksi. Olen lukenut paljon fxgm mielipiteitä ja tullut siihen johtopäätöksen, että monet muutkin ovat onnistuneet treidaamisessa ja saanut isoja voittoja. Minulla on myös oma fxgm twitter tili, jonka avulla seuraan aktiivisesti forex-maailmaa ja samalla saan vinkkejä tuleviin sijoituksiini. Toinen hyvä vinkki kaikille uusille sijoittajille on katsoa fxgm facebook sivustoja. Niissä käydään mielenkiintoisia keskusteluja ja samalla niitä lukemalla oppii paljon sijoittamisesta. Oma aktiivisuus ja uuden opiskelu vievät pitkälle forex-maailmassa, joten kannustan kaikki aloittelevia sijoittajia hankkimaan mahdollisimman paljon tietoa ja lukemaan esim erilaisia blogeja tai kirjoja tähän aiheeseen liittyen.

 25. Olen ollut mukana fxgm Suomi sijoituksissa nyt muutaman vuoden. Voin sanoa, että oma fxgm forex-välittäjä on ollut todella hyvä ja sen avulla sijoittamiseen liittyvät kulut ovat pysyneet alhaalla. Uusille sijoittajille on tarjolla myös riskittömiä kauppoja alussa, joiden avulla voi tutustua treidauksen maailmaan ja kokeilla miten asiat käytännössä hoituvat. Minulla on nyt fxgm gold 2018 tili, jonka avulla saan lisäetuja sijoittamiseen. Mutta jos olet aloitteleva sijoittaja, sinun ei tarvitse heti päästä gold-tasolle, vaan voit aloittaa alemmilta tasolta. Minulla on paljon hyviä fxgm kokemuksia. Olen saanut triplattua alkupanokseni ja olen hankkinut voittamillani rahoilla kaikenlaista mukavaa. Fxgm kulut ovat kuitenkin sen verran pienet, että voittoja jää käteen melko paljon.

 26. Minä tutustuin forex-treidaamiseen ensi kerran fxgm wikipedia artikkelin kautta. Luin sen ja mietin, että tuohon haluan liittyä ehdottomasti mukaan. Niinpä avasin tilin ja kun ensi kerran painoin fxgm.com login, tunsin jännitystä! Siirsin sijoitustililleni pienen summan rahaa ja nyt se summa on jo paljon isompi. Minulla on runsaasti hyviä fxgm kokemuksia ja kerron niistä mielelläni kaikille kavereilleni ja perheen jäsenille. Olen saanut monet ystävistäni mukaan fxgm pörssi kauppaan ja nyt me kaikki voimme pitää hauskaa rahoilla, jotka saimme fxgm Suomi tilin kautta. Muut ihmettelevät miten se on mahdollista ja onko fxgm huijaus? Kerron että ei ole, vaan sen avulla voit saada oikeaa rahaa!

 27. Minun forex-välittäjä on hyvä, sillä saan paljon etuja ja edullisia kauppoja sen kautta. Minulla on käytössä myös fxgm app, jonka kautta treidaan lähes kaikkialla. Applikaation kautta voin tehdä kauppoja, bussissa, metrossa, kavereiden luona ja lentokoneessa ja pysyn koko ajan kärryillä oman tilini rahasaldosta ja treidausuutisista. Fxgm tallettaa pienen summan ja sen jälkeen se muuttuu suureksi, jos kaikki menee hyvin! Voisin sanoa, että fxgm valuuttakauppa on yksi suurimmista intohimoistani ja sen avulla olen saanut paljon voittoja ja rahaa! Olen opetellut alaa hyvin kauan ja lukenut paljon fxgm kokemuksia sekä fxgm keskusteluja. Ne ovat vieneet minut alalla pitkälle. Voin suositella lämpimästi forex-treidausta kaikille siitä kiinnostuneille!

 28. Fxgm arvustelu oli syy, miksi lähdin mukaan tähän valuuttakauppaan. Luin jostakin nettiartikkelista tekstin, jonka mukaan fxgm Suomi voi tarjota mahtavia voittoja ja tietenkin kiinnostuin asiasta. Siirsin pienen summan tililtäni fxgm.com login kautta omalle treidaustililleni ja aloitin tutustumisen sijoittamisen maailmaan. Nyt voin suositella tätä kaikille. Fxgm huijaus? Ei todellakaan, vaan sinulla on kaikki mahdollisuudet saada sen avulla paljon rahaa. Kun sinulla on tarpeeksi rahaa, voit jopa harkita fxgm vetäytyminen. Itse en aio vetäytyä tästä vielä pitkään aikaan, vaan takoa rahaa hyvin kauan! Fxgm kokemuksia voin jakaa lisää mielelläni, jos joku haluaa niistä kuulla lisää! Vaikka sinua hieman jännittäisi, kannattaa kokeilla, se ei ole vaikeaa!

 29. Fxgm pörssi on todella hauskaa ajanvietettä. Yleensä treidaan joka ilta, sillä se on yksi kaikkein jännittävimmistä ja kivoimmista asioista, joita voi tehdä aivan kotisohvalta käsin. Mikä parasta siinä voi saada rahaa. Minulla on fxgm app, jonka kautta teen osto- ja myyntitoimeksiantoja. Minulla n myös fxgm twitter, jossa kerron muille sijoittajille kokemuksiani tästä jännittävästä sijoittamistavasta. Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä. Fxgm valuuttakauppa on helppoa ja siihen pääsee nopeasti sisälle. Jos haluat oppia lisää, niin kannattaa lukea esimerkiksi fxgm keskustelu tai fxgm kokemuksia. Niiden avulla pääsee äkkiä mukaan sijoittamisen maailmaan. Liitä sinäkin mukaan meidän joukkoomme ja voit saada lisää rahaa elämiseen ja uuteen autoonkin.

 30. Kun ensimmäisen kerran painoin fxgm.com login olin todella innoissani! Vihdoin pääsisin minäkin kokeilemaan tätä uutta sijoittamistapaa. Pian minulla olikin jo fxgm gold 2018 tili ja siellä iso summa rahaa. Olin saanut kaiken aktiivisen sijoittamisen avulla. Onneksi olin lukenut paljon positiivisa fxgm kokemuksia, joten uskalsin liittyä mukaan. Toisin kuin luullaan, fxgm kulut ovat melko pienet, joten ne sijoittaminen on kannattavaa. Yksi hyvä tapa oppia lisää treidaamisesta on liittyä fxgm facebook ryhmään. Siellä keskustellaan paljon fxgm valuuttakauppa aiheista ja esimerkiksi siitä, mikä forex-välittäjä on paras. Voit löytää paljon hyviä vinkkejä omaan sijoittamiseesi ja hyötyä opiskelemisesta. Voin suositella kaikille forex-sijoittamista. Fxgm huijaus ei ole todellakaan, vaan kaikki on aitoa rahaa!

 31. Olen melko nuori sijoittaja ja monet kavereistani ihmettelivät aluksi, että mikä on fxgm pörssi ja mikä forex-välittäjä? Kukaan kaveripiiristäni ei ollut kuulutkaan koko forex-aiheesta. Mutta nyt kun minulla on sen avulla jo paljon rahaa, ovat kaveritkin innostuneet sijoittamisesta. Minulla on tietenkin fxgm gold 2018 tili, sillä on todella aktiivinen sijoittaja ja tykkään myös osallistua erilaisiin foorumeihin ja jakaa fxgm kokemuksia muiden kanssa. Voin suositella tätä sijoittamismuotoa kaikille. Jos haluat fxgm tallettaa rahojasi ja kokeilla sijoittamista, tartu ehdottomasti mahdollisuuteen. Ensin kannattaa hieman opiskella treidauksen perusteita ja sen jälkeen lähteä rohkeasti mukaan. Tuskin tulet koskaan katumaan, niin hauskaa ja tuottoisaa se on!

 32. Luin paljon fxgm kokemuksia ennen kuin aloitin sijoittamisen. Olen aika varovainen sijoittaja ja minulla oli aluksi hyvin pieni sijoituskassa. Ajan saatossa opin enemmän ja minusta tuli rohkeampi. Näin olen kerryttänyt omaisuuttani forexin kautta. Minusta fxgm Suomi on todella hyvä tapa sijoittaa, varsinkin jos on yhtään aktiivisempi sijoittaja ja tykkää ottaa riskiä. Fxgm pörssi on selkeä ja kaikki valuuttaparien liikkeet tulevat selkeästi esille, siinä ei siis ole mitään salaista. Yleensä seuraan sijoitusteni liikkeitä oman matkapuhelimeni kautta käyttämällä fxgm app -nimistä applikaatiota. Sen avulla voin tehdä nopeita sijoituspäätöksiä. Suosittelen kaikille fxgm sijoittamista, tämä on erittäin kivaa ja sopii monelle varsinkin jos haluaa paljon rahaa nopeasti.

 33. Minä olen harrastanut tätä forex sijoittamista jo melko kauan. Olen siis melko vanha sijoittaja ja huomannut, että forexista on tullut yhä suositumpaa! Tuntuu että jo hyvin monet ystävistänikin harrastaa sitä. Onneksi fxgm kulut ovat melko matalat, joten mukaan voi lähteä vaikka rahaa ei paljon olisikaan. Itselleni tämä on kuin harrastus. Fxgm huijaus ei ole totta, vaikka sellaista jossain saattaa lukea. Fxgm kokemuksia on itselläni hyvin paljon ja ne kaikki ovat positiivisia. Voin todella suositellä tätä sijoittamislajia. Olen lukenut paljon fxgm twitter keskusteluja ja tullut niiden avulla paremmaksi sijoittajaksi. Suosittelen kaikille sitä, että opettelee mahdollisimman paljon ennen sijoittamisen aloittamista. Fxgm Suomi on myös siitä reilu, että ensimmäiset kaupat ovat riskittömiä, joten sijoittamista voi harjoitella turvallisin mielin.

 34. Minullakin on tosi hyviä kokemuksia forex-kaupankäynnistä! Olen harrastanut tätä jo monta vuotta ja voin todellakin suositella tätä! Tietenkin on hyvä perehtyä alaan ennen kuin aloittaa sijoittamisen. Fxgm kulut ovat melko matalat ja eri tasoilla ne ovat erilaiset. Jokainen voi valita oman tasonsa riippuen siitä, kuinka aktiivinen sijoittaja on. Fxgm Suomi on hyvä tapa aloittaa fxgm valuuttakauppa. Fxgm kirjaudu on mahdollista tehdä missä ja milloin vain netin kautta. Itsekin harrastan sijoittamista hyvin mobiilisti ja sen vuoksi minulla on käytössäni myös fxgm app. Siitä kun painaa fxgm login niin pääsee heti katsomaan mitä omille sijoituksille kuuluu ja tekemään lisää kauppaa. Kyllä, voin suositella tätä sijoittamistapaa!

 35. Olen lukenut tosi paljon erilaisia fxgm mielipiteitä ja lopulta halusin itse kokeilla tätä sijoittamistapaa. Se on hieman erilainen kuin tavallinen perus pörssi, fxgm pörssi on omanlainen paikkansa, mutta kun hieman asioihin perehdyi niin päätin yrittää sijoittamista. Minulla on nyt tasona fxgm gold 2018 eli olen päässyt sijoittamisurallani hyvin pitkälle! Tietenkin olen saanut myös paljon voittoja. Olen hankkinut voitoillani mm. asunnon, auton ja kaikenlaista pientä kivaa. Joka päivä yritän tehdä hieman kauppaa ja fxgm valuuttakauppa on suoraan sanottuna parasta mitä tiedän! Sen vuoksi uskallankin suositella tätä myös muille. Se on helppoa ja lisäksi siihen saa ilmaista opastusta, jonka avulla voi alkaa sijoittamaan.

 36. Minä olen lähes kuin kävelevä fxgm wikipedia, niin paljon minulla on kokemusta forex-sijoittamisesta. Aloitin valuuttakaupan jo monta vuotta sitten vielä kun se ei ollut niin yleistä. Tämän jälkeen fxgm valuuttakauppa on vain kasvattanut suosiotaan. Olen myös lukenut ilkeitä kirjoituksia että fxgm huijaus olisi. Mutta ne eivät pidä paikkaansa. Kun luet näitä positiivisia fxgm kokemuksia, niin ymmärrät varmaan itsekin mistä on kyse. Tällä tavoin minä olen saanut paljon rahaa ja jatkan yhä sijoittamista. Fxgm vetäytyminen ei ole käynyt vielä mielessäni, aion jatkaa niin kauan kunnes jään eläkkeelle. Tällä tahdilla siihen ei mene enää montaa vuotta. Pian voin jo päästä tämän ansiosta aikaiselle eläkkeelle.

 37. Mä olen hieman nuorempi fxgm-sijoittaja ja olen aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta. Säästin sijoituspottia kesätyörahoistani ja sen jälkeen laitoin ne poikimaan forexin kautta. Fxgm valuuttakauppa on todellakin niin hauskaa ja tuottoisaa kuin täällä monet ovat kirjoittaneet. Minäkin suosittelen sitä kaikille. Fxgm kulut ovat pienet ja alasta saa todella paljon tietoa netin kautta. Olen opetellut sijoittamisen saloihin itse lukemalla paljon fxgm mielipiteitä ja fxgm kokemuksia. Lisäksi seurannassani on tietenkin fxgm twitter ja fxgm facebook. Olen siis todella aktiivinen tiedonkerääjä ja se on hyödyttänyt minua suuresti tässä sijoitushommassa. Loppujen lopuksi kyse on erittäin yksinkertaisesta jutusta, jonka varmasti sinäkin opit nopeasti ja pääset aloittamaan sijoittamisen.

 38. Jokainen fxgm arvustelu kertoi, että tällä tavalla on mahdollista tehdä tuottoisia sijoituksia. Niinpä minäkin kokeilin sitä ja jäin heti koukkuun. Minun forex-välittäjä on todella hyvä ja olen saanut mm. ilmaisia kursseja ja henkilökohtaisen opettajan, joka neuvoo aina tarvittaessa minua. Suoraan sanottuna rakastan fxgm valuuttakauppaa ja se on tuonut minulle paljon iloa! Minäkin tykkään lukea positiivisia fxgm mielipiteitä, sillä niiden kanssa on helppo olla samaa mieltä. Moni fxgm keskustelu tuo esille sen, että tämä on hyvä tapa saada rahaa ja sijoittaa valuuttoihin. Kannattaa kokeilla, voin suositella tätä kaikille. Fxgm kulut ovat melko pienet ja riippuvat tasostasi, joten ne eivät syö voittoja kovinkaan paljon .

 39. Onpa mukava lukea muidenkin positiivisia fxgm mielipiteitä! Minä olen ehdottomasti samaa mieltä kaikkien kirjoittajien kanssa siitä, että fxgm on hyvä tapa sijoittaa ja se tuo iloa ja jännitystä elämään! Jos sijoitukset menevät nappiin, sillä on mahdollista tehdä kivasti rahaa. Tuo fxgm app on erittäin kätevä ja sen avulla minäkin hoitelen sijoituksiani. Enää ei tarvitse käynnistää pöytäkonetta, sillä kaikki hoituu kätevästi oman puhelimen kautta. Minulla on myös oma tili, johon kirjaudun fxgm login kautta ja sitten vain siirryn katsomaan sijoituksiani. On aina todella mukava tunne, kun huomaa että sijoitukset ovat plussalla ja voin nostaa voittoja kotiin! Se on tässä sijoittamisessa parasta!

 40. Minäkin tykkään fxgm valuuttakaupasta! Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että tämä on tosi kiva harrastus. Jotkut tosiaan sijoittavat ihan ammattimaisesti, mutta itse olen pelkkä harrastelija. Olen silti tasolla fxgm gold 2018. Saan sen avulla tosi hyviä etuja, joiden vuoksi sijoittaminen on entistä edullisempaa. Ei tosiaan fxgm kulut ole mikään este sijoittamisen aloittamiselle, sillä ne ovat niin pienet. Kannattaa juuri tehdä niin kuin muut suosittaa että lataa fxgm app ja sitä kautta voi tehdä sijoituksia missä ja milloin vain. Fxgm huijaus ei ole totta, vaan tämä on erittäin hyvä sijoitustapa. Älä siis lue negatiivisia fxgm mielipiteitä, sillä ne ovat vain kateellisten tekstejä.

 41. Kun ensi kerran kuulin asiasta fxgm Suomi, en ymmärtänyt yhtään, että mistä oli kyse. Sitten päätin ottaa selvää ja luin tosi paljon kaikenlaisia fxgm mielipiteitä ja fxgm kokemuksia. Niiden avulla pääsin aloittamaan sijoitusurani oikein tosimielellä. Fxgm pörssi on tosi iso ja siinä on paljon vaihtoehtoja millä sijoittaa. Jos esimerkiksi tykkäät treidata valuutoilla, niitä on siellä paljon. Fxgm valuuttakauppa onkin yleisin tapa tehdä fxgm-kauppaa, mutta mukana on myös mm. kaikenlaisia hyödykkeitä. Kannattaa siis miettiä mistä itse tykkää ja valita kohteeksi se. Näin voi samalla saada paljon rahaa! Olen tosi iloinen, että täällä on kommenteissa näin paljon muitakin treidaajia. Meillä on yhdessä hyvä henki ja kannustamme toisiamme yhä parempiin sijoituksiin!

 42. Mä aloitin oman urani tässä sijoitusmaailmassa noin kolme vuotta sitten. Voin sanoa, että olen sen jälkeen oppinut tosi paljon uutta ja saanut paljon hyviä fxgm kokemuksia. Voin todellakin suositella tätä sijoittamistapaa, sillä se on nopea ja helppo tapa saada kivoja voittoja. Rahaa tarvitsee aina ja forexin avulla se on mahdollista. Fxgm wikipedia on hyvä tapa lukea perustiedot tästä sijoittamistavasta ja sen jälkeen voi siirtyä vähän syvällisempien opuksien pariin. Sitten vain fxgm.com login ja sijoittamisen voi aloittaa. Kiva kuulla, että muillakin on näin positiivisia kokemuksia tästä sijoittamisesta! Se on pohjimmiltaan aika yksinkertaista, kunhan vain aluksi oppii perusasiat. Sitten vain perustaa itselleen tilin ja pääsee fxgm pörssi maailmaan!

 43. Kyllä, minäkin pidän forex-sijoittamisesta. On tosi kiva, että näin moni on kirjoittanut positiivisia fxgm kokemuksia. Minullakin oma tarinani, jonka voin jakaa teidän kanssa. Aloitin sijoittamisen viime vuonna ystäväni houkuttelevana. Fxgm kulut olivat yllättävän pienet ja pääsin heti aloittamaan sijoittamisen. Nyt minulla on jo paljon rahaa tämän ansiosta. Tykkään eniten valuuttakaupasta ja minulla on tietyt valuuttaparit, joita aina käytän sijoituksissani. Tämän lisäksi tykkään lukea muiden fxgm mielipiteitä, sillä on aina kiva lukea muiden sijoittajien kokemuksia. Niiden avulla opin sijoittamaan yhä paremmin. Nykyisin fxgm pörssi ei ole enää mikään outo paikka minulle ja uskon että kuka tahansa oppii sijoittamisen nopeasti, se ei ole vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *